Zoek
Filters
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

De beste Speculaas !

De beste Speculaas !

De Speculaas zonder amandelen van Bakkerij Groenendijk uit Amersfoort is tijdens een vakwedstrijd voor ambachtelijke (banket)bakkers uitgeroepen tot de lekkerste van de provincie Utrecht. Er werden maar liefst 243 speculaasproducten van ambachtelijke bakkers uit heel Nederland gekeurd door een vakjury en een consumentenpanel. Deze kozen per provincie een winnaar in de categorieën gevuld speculaas, speculaas met amandelen en speculaas zonder amandelen. De Speculaas zonder amandelen van Bakkerij Groenendijk kreeg het hoogste gemiddelde cijfer en dus mogen zij zich het komend jaar ‘De beste Speculaas zonder amandelen van de provincie Utrecht noemen!

De jury was unaniem lovend over de smaak van de speculaas. Daarnaast scoorde het goed op vorm, model, kleur, bakaard en aroma. De consumentenjury weegt naast smaak ook punten als uiterlijk, verpakking en uitstraling mee.

Met duidelijke trots en een brede glimlach werd de award door Evert Groenendijk in ontvangst genomen. Als bakker is hij samen met zijn team verantwoordelijk voor alle heerlijke producten in de winkel en dus ook voor speculaasproducten die ter keuring werden aangeboden. Evert Groenendijk reageert: ‘Meedoen aan wedstrijden is altijd spannend. Van de vakjury weet je ongeveer waar ze op letten, dat zijn net zulke vakmensen als wij. Van een consumentenpanel weet je minder goed wat je kan verwachten. Plus dat er natuurlijk nog een groot aantal collega-bakkers hun best doet om een winnend product in te leveren. Het niveau was dit jaar erg hoog, heb ik begrepen. Wij zijn dan ook enorm trots op onze prijs.’

<< Proef ze zelf! >>

top