Zoek
Filters
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Nieuw in 2022

Nieuw in 2022

Beste klant,

Sinds de opening van onze winkel in Nieuwland, bakken we met veel plezier brood in de winkel op zaterdag. Iedere zaterdag is het weer een feest om daar te mogen staan met de oven. Klanten blij, wij blij. Hoe kunnen we dit nu voortzetten. Er spelen allerlei scenario’s door ons hoofd.


Onze bakkerij op de Hoef waar we nu alles voor de winkels in bakken gaat dicht, dit wordt een nieuwe woon-omgeving van Amersfoort.

Daarbij heeft Corona ook veel impact. Ondanks dat de winkels open mochten blijven, hadden we toch minder werk. Denk aan alle bedrijfscateraars, kantines en congres-centra, die wij normaal gesproken dagelijks van vers brood en gebak voorzien.

Tja alles bij elkaar ga je nadenken over de toekomst. Daarom hebben we besloten om weer terug te gaan naar hoe het was.

In onze winkel op Het Euterpeplein wordt op dit moment hard gewerkt tot een open bakkerij en we zullen vanaf daar medio februari weer gaan bakken. Hoe leuk is het om straks de bakkers in actie te zien waar je bij staat! Kom gerust een keer bij ons kijken, dat vinden wij leuk. Ook in onze winkel op Emiclaer gaan we weer producten maken.

Mede door deze stappen die we de aankomende tijd nemen, hebben we besloten om onze winkel op het Neptunusplein per 10 januari te sluiten.

Deze winkel is te klein om ook hier een bakkerij te plaatsen en past niet meer in onze filosofie voor de aankomende jaren.

We wensen u en uw familie een gelukkig nieuwjaar en we zien u graag weer in onze winkels.

Met warme (bakkers) groet,

Evert en Ilse Groenendijk

top